vrijdag 6 mei 2011

Zondag 8-5-2011

Zondag alweer de laatste officiele clinic training

Eindelijk daar is die dan, Ik had een training klaar gemaakt die uit 1 lange route bestond, maar heb vandaag i.v.m de verwachte warmte besloten in een achtvorm te gaan lopen.
(Denk om eten en drinken)

Zondag 0900 uur Kalverdijkje om van daaruit naar het startpunt kunnen rijden.

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=608860

Groet en tot zondag Atte

5 opmerkingen:

  1. Werkelijk, ik heb een training/clinic gehad als was het de 2e van vorig jaar. Echt heel slecht gelopen met op het einde tintelende handen en licht duizelig. Gelukkig waren er toppers uit de loopgroep die met water en peptalk kwamen. Al met al qua tijd en gemiddelde snelheid/hartslag zie ik nu niet heel beroerd, maar voor het gevoel had ik beter thuis kunnen blijven.

    Anyway, Atte en medeloopgroepers bedankt voor de morele ondersteuning; als dit de echte halve was geweest was ik bij 17km mijn tuin in gestapt.

    (nee hoor. had ik gewoon dom doorgelopen. maar dat wisten jullie wel).

    Kortom: toch al met al een hele mooie route (dank, Siegfried) en door de fijne medelopers toch een mooie zondag. Nu verder waar ik gebleven was (met de fles chardonnay)... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Het kan verkeren" zei Bredero al weer lang geleden. Dus Gerben de volgende keer loop jij weer ver voorop zoals anders altijd het geval is. Misschien had je die fles chardonnay dicht moeten laten tot ná de clinic (of lees ik nu niet goed).

    Het genoegen van voorop lopen is mij nu eens ten deel gevallen ('t kan natuurlijk ook zijn dat dit te maken had met het feit dat alleen ik de weg kende, maar dat verdring ik nu even). Het is voor mij altijd redelijk hard werken maar het liep lekker. Ik heb voor het eerst PowerBar geprobeerd van René (Run2day).

    Vandaag weer door een fraai landschap gelopen. De zon scheen aanvankelijk niet al te fel en de wind zorgde daarbij nog voor een lekkere verkoeling. De meesten van ons weer lekker kletsend (lukt mij nog steeds niet goed) terwijl anderen zich wat meer concentreerden op het lopen zelf.

    Hoewel Gerben er doorheen zat, het is niet uitgesloten dat ons aller onvolprezen trainer Atte vandaag de meeste last heeft gehad van de tocht (ik vermoed namelijk dat hij de rest van de dag op een zwembandje heeft moeten zitten :-) ).

    Allemaal oant sjen.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Siegfried, weer een super route vandaag ! @ Gerben, bewaar de fles chardonnay maar voor de Stee !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gerben, je was niet de enige die er 'doorheen' zat. Ook ik heb het laatste stuk niet echt lekker meer gelopen. Nog de naweeën van een op Ameland (vakantie van afgelopen week) opgelopen verkoudheid. De 'lucht' was helemaal op in de laatste paar kilometer. De rest van de zondag heb ik daar ook nog behoorlijk last van gehad. Zo had ik geen enkele behoefte aan een chardonnay (of iets anders) terwijl dat anders nooit zo is.

    Onder het motto: gedeelte smart is halve smart (deze is niet van Bredero?) moeten we er maar vanuit gaan dat wij over 14 dagen ijzersterk terug zullen slaan!!!

    Komende week nog een paar goede loopjes doen en dan zijn we er klaar voor!
    Die afterparty krijgt ons er niet onder!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker gelopen, na een een week vakantie met de nodige verkeerde versnaperingen, en enkele van die heerlijke goud gele rakkers genuttigd toch nog 20 KM in de benen.
    Maar ook bij mij zijn altijd die laatste paar KM ZWAAR :-).
    Na deze mooie route van Siegfried, dat beloofd wat na de clinics voor de rest van de zomer op de zondagmorgen, je hebt er toch nog wel een paar op de plank liggen Siegfried ?
    @Gerben, dit was helaas voor jouw misschien een van de mindere maar over 2 weken diesel jij naar die mooie tijd van misschien wel 2.01 - 2.05
    En ik blijf dan mooi in je kielzog zodat ik ook mooi achter je aan kan dieselen en een graantje kan meepikken :-)

    Groeten
    Ane.

    BeantwoordenVerwijderen