zondag 1 mei 2011

Training op de dag van de arbeid/Clinic

Na alweer een mooie dag van de Clinic en schoon gespoeld even een reactie

Zonder een traantje te laten mag ik wel zeggen wat een veerkracht heeft deze clinic groep.
Begint de trainer met een preek over tempo en zo, vervolgens al die vreemde gezichten (gastlopers) en toch  zijn jullie zo gemotiveerd dat het de training niet schaad.
Natuurlijk was het vooruitzicht van:
- een kopje thee bij de fam. Lebert
- de mooie route
- de gezelligheid van je mede lopers
een enorme stimulans maar toch, je moet het toch maar even doen.
We klagen wel eens over het weer en omgeving maar Leeuwarden is best mooi als je zo door/langs het groen van suderburen en langs het van haringsma kanaal loopt.
Clinic en gastlopers het was weer een feestje om zo te mogen trainen

gr de trainerd

1 opmerking:

  1. Je kunt inderdaad veel van Leeuwarden zeggen, maar het was vandaag inderdaad per saldo een hele groene route in ons aller "stadsje". Waar maak je dat mee, binnen de stadsgrenzen vrij achter een kudde kalveren aan hollen (bij de kinderboerderij krijg je daarvoor flink op je donder). We hebben ons vandaag weer even fijn ingespannen, en dat op '1 mei', dé dag van de arbeid.

    Atte slaat vandaag wijselijk de “uitspraak van de dag” over, maar die was er wel degelijk. Het was niemand minder dan Atte himself die zich tijdens in een praatje met enkele collega-lopers liet ontvallen "je moet niet alles wat de trainer zegt serieus nemen” (!!!!). Uit de mond van loopgroeptrainers zal waarheid worden geopenbaard, amen.

    Oant sjen, Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen